Vabilo na dogodek »Pohod na Zelenico«

V okviru čezmejnega programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija bomo v petek, 10. septembra 2021, praznovali letošnji, že deseti Dan evropskega sodelovanja.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da se nam pridružite na dogodku, ki je še posebej ob tej obletnici namenjen promociji programa in sofinanciranih projektov iz trenutne (2014-2020) in predhodne finančne perspektive (2007-2013).

V okviru dogodka se bomo podali na pohod na Zelenico in se s tem potepali ob najstarejšem mejnem prehodu med Slovenijo in Avstrijo. Za dogodek oz. pohod se dobimo na izhodišču, ki je parkirišče na Ljubelju. Na Zelenici nam bodo projektni partnerji projektov karawanks@future.eu, Alpe Adria Karavanke/Karawanken in CROSSRISK predstavili sodelovanje v okviru projektov ter rezultate le-teh.

Zaradi trenutnih razmer bo dogodek potekal v omejenem obsegu. Dogodek bo potekal na prostem. Upoštevani bodo standardi in priporočila ter trenutno veljavni ukrepi za preprečevanje okužb skladni z navodili NIJZ.

Število udeležencev je omejeno, zato se je na dogodek potrebno predhodno prijaviti. Prijave se zbirajo preko spletnega obrazca do zapolnitve prostih mest.

PRIJAVA NA DOGODEK

V primeru vprašanj pokličite na 01 400 3167. Za več informacij o Dnevu evropskega sodelovanja obiščite spletno stran www.ecday.eu.

Veselimo se srečanja z vami.

Vabljeni!

VABILO IN PROGRAM

VIDEO