»Užitek brez meja – doživeti regionalne produkte čezmejno«, 21. september 2019

V okviru čezmejnega programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija bomo v sodelovanju z avstrijskim programskim partnerjem Amt der Steiermärkischen Landesregierung in projektnimi partnerji projekta Flagship Products v soboto, 21. septembra 2019, praznovali letošnji Dan evropskega sodelovanja.

Ob tej priložnosti vas vabimo, da se nam pridružite na našem dogodku »Užitek brez meja – doživeti regionalne produkte čezmejno«, tj. brezplačnem čezmejnem izletu na avstrijsko Štajersko.

V okviru družinam prijaznega dogodka se bomo podali na vožnjo z zgodovinskim vlakom Feistritztalbahn, se potepali po naravnem parku in uživali regionalne dobrote v grajskem parku Pöllau, kjer bomo v sproščenem vzdušju spoznavali 9 vodilnih produktov projekta Flagship Products.

Odhodi avtobusov v Sloveniji so predvideni iz Ljubljane, Kranja, Jesenic, Celja, Velenja, Slovenj Gradca, Ptuja, Maribora, Dravograda, Lendave, Murske Sobote in Gornje Radgone. Udeleženci iz Avstrije pa se nam lahko pridružite v krajih Beljak, Celovec, Wolfsberg, Leoben, Gradec, Gleisdorf, Pinkafeld in Hartberg.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zagotovili bomo avtobusne prevoze iz programskega območja, hrano in pijačo. Za ta čezmejni izlet potrebujete zgolj čas in dobro voljo. Prijave zbiramo, na programski spletni strani pod:  www.si-at.eu/en2/ec-day-2019, do zapolnitve prostih mest.

V primeru vprašanj pokličite na: 01 400 3167. Za več informacij o Dnevu evropskega sodelovanja obiščite spletno stran www.ecday.eu.

Dogodek je namenjen promociji programa in sofinanciranih projektov.

Vabljeni!

VABILO IN PROGRAM

AVTOBUSNE PROGE

PRIJAVA