VABILO na delavnico projekta AS-IT-IC – inovativne IKT storitve za turizem

Partnerji projekta Avstrijsko-Slovenski Inteligentni Turistično-Informacijski Center (AS-IT-IC), vabijo, da se udeležite delavnice AS-IT-IC – inovativne IKT rešitve na področju turizma, ki se bo odvijala v sklopu multikonference Informacijska družba na Institutu Jožef Stefan v Ljubljani (Jamova cesta 39, 1000 Ljubljana), v tednu med 8. in 12. oktobrom 2018. Multikonferenca omogoča raziskovalcem in razvijalcem sistemov, da predstavijo svoje najnovejše raziskave in odkritja z različnih področij informacijske družbe.

K sodelovanju vabijo predvsem druge vodilne in projektne partnerje v okviru programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Avstrija, ki razvijajo IKT rešitve za podporo turizmu, za vzpostavitev sodelovanja in izmenjave izkušenj.

Cilj delavnice AS-IT-IC, na kateri bodo predstavljeni prototipi, ki se razvijajo v sklopu projekta AS-IT-IC, ter inovativne informacijsko-komunikacijske (IKT) rešitve za potrebe turizma, ki jih razvijajo tretje osebe oz. organizacije, je tudi mreženje ponudnikov ter povpraševalcev po inteligentnih turistično-orientiranih IKT rešitvah.

Udeležba na delavnici AS-IT-IC je brezplačana.

Za več informacij obiščite spletno stran Instituta Jožef Stefan.

Vabilo in program